Top

Afval en voedingprogramma PowerSlim

Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

Maak kennis met Lifestyle Center Heerhugowaard, PowerSlim coach in Heerhugowaard.

Wilt u serieuze stappen zetten om uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kunt u terecht bij PowerSlim coach Mike of Sandra

  “Het programma sprak me direct aan. De handige weekmenu’s waarbij je zelf groenten, vlees, vis en zuivel moet toevoegen waren perfect voor mij. En de wekelijkse bezoeken aan mijn coach waren een goede stok achter de deur” Marian Hersbach (60), Alkmaar

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee u niet alleen het door u gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in uw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van ons team goed opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

Het concept bestaat uit drie fases, die u onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werkt u toe naar uw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijft u onder onze professionele begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

Vind u het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? We sturen u per e-mail graag alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend. Stuur uw naam, telefoonnummer en email adres naar letsbodycharge@gmail.com en ontvang onze 5 recepten.

Hartelijke groeten,

Mike en Sandra