Top

De trainingen (opties)

BodyCharge / De trainingen (opties)

wij bieden ONDER MEER de volgende trainingsopties aan:

ems training heerhugowaard bodycharge

Spieren opbouwen en versterken

Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer wordt tijdens de training gefocust op het versterken en opbouwen van de spieren. Wil jij je spieren versterken of opbouwen (Favoriet zijn: billen, buik, borst, rug, armen en benen)? Dan wil je deze training zeker niet missen!

ems training heerhugowaard bodycharge

Afvallen met de Stofwisseling-training

Onder begeleiding van een personal trainer ga je tijdens de training resultaat boeken op het versnellen van de stofwisseling en het reduceren van cellulites. De training is erg intensief, waarbij de stroom een constante druk op de spieren geeft tijdens de oefeningen. Let op: om af te vallen is, in combinatie met de training, een aanpassing in de voeding noodzakelijk om snellere resultaten te boeken. Je kunt je hierin laten begeleiden door een van onze diëtisten.

anti cellulites BodyCharge

Anti-cellulite

Tijdens de training wordt gefocust op cellulitereductie onder begeleiding van een personal trainer. De stofwisseling wordt bevorderd, de spanning in de huid en de spiermassa neemt toe en er vindt vetreductie plaats. Wij krijgen vaak positieve reacties van dames waarbij de cellulite snel verminderde.

rugklachten verminderen met BodyCharge

Rugklachten verminderen

Tijdens de training wordt gefocust op het versterken van de (onder-) rug. Deze training is zeer geschikt voor mensen met (lage) rugklachten en de resultaten zijn erg goed! Wij zijn er trots op dat wij klanten met rugklachten hebben kunnen helpen om de klachten doen verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen.

vitaliteits-training voor ouderen bij BodyCharge

Vitaliteitstraining voor ouderen

De training bestaat uit een reeks ‘low-impact’ oefeningen, welke de mobiliteit van gewrichten verbetert zonder deze te belasten. De training is bijzonder geschikt voor ouderen en verbetert het algehele gevoel van welzijn, kracht en gezondheid.

gewrichtspijn, revalidatie en klachten van reuma verminderen bij BodyCharge

Gewrichtspijn / revalidatie en reuma

Door middel van het versterken van spieren rondom pijnlijke gewrichten, kunnen, met behulp van BodyCharge, klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Het trainingstraject wordt heel rustig opgebouwd om overbelasting en klachten te voorkomen. De reacties van onze klanten zijn zeer positief!

Proeftraining slechts € 17,50