Top

EMS-training, hoe werkt het?

BodyCharge / EMS-training, hoe werkt het?

Hoe werkt een EMS-training?

ems training heerhugowaard bodycharge

Van de trainer krijg je een set onderkleding dat je aantrekt als ‘ondergoed’. Over de onderkleding worden een electrodenvest, en -banden voor armen en benen bevestigd door de trainer. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve EMS-apparatuur (MIHA Bodytec). Door middel van elektrische impulsen kunnen vervolgens vrijwel alle spiergroepen tegelijkertijd getraind worden. De training bestaat uit een reeks eenvoudige oefeningen die zijn afgestemd op het doel dat jij wilt bereiken.

Waardoor behaal je snelle resultaten?

ems training heerhugowaard bodycharge

Met de EMS-training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens 3-uur-durende conventionele trainingen in de sportschool of thuis. Dit komt doordat de spieren middels elektrische impulsen geactiveerd worden en vrijwel alle spiergroepen tegelijkertijd worden getraind.

Wat gebeurt er in je lichaam?

ems training heerhugowaard bodycharge

In 20 minuten worden je spieren door middel van elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd. De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat!

Jouw doel en het trainingsniveau

ems training heerhugowaard bodycharge

Samen met de trainer wordt de intensiteit per spiergroep bepaald. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Iedere training wordt afgestemd op jouw behoefte en het niveau. Binnen enkele weken merk je dat je de training beter vol kunt houden. Je hebt meer spierkracht en energie om op een hogere intensiteit trainen! Elke week kom je een stap dichter bij het doel dat je wilt bereiken!

Proeftraining slechts € 17,50