Top

Testimonials

BodyCharge / Testimonials

Testimonials BodyCharge

Lees onze Facebook-recensies via volgende button. Ben je al klant bij BodyCharge? Dan nodigen we je uit om via de button een Facebook-recensie te schrijven.

Facebook recensies
Helma
Bodytec / EMS training bij BodyCharge

In april ben ik begonnen met deze training omdat ik mijn conditie wilde verbeteren en van mijn gewicht mocht er ook wel wat af. Ik merkte al na 2 x dat mijn benen en billen strakker werden. Ik vond het best zwaar in het begin, maar je krijgt goede begeleiding tijdens de trainingen. Nu ben ik ruim 3 maanden verder en ben 5 kilo afgevallen, ook omdat ik mijn eetpatroon heb aangepast en alles voelt gewoon strakker aan. Dus ik ben zeer tevreden over deze manier van sporten. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik geen zin had om uren in de sportschool te trainen daarom is deze manier zo goed voor mij, 2 x per week 20 minuten.

Dennis Verheugd traint bij BodyCharge - Bodytec / EMS training
Dennis Verheugd
Bodytec / EMS training bij BodyCharge

Normaal gesproken heb ik het niet zo op electrodes die op m'n lichaam worden geplakt. Het geeft me altijd een soort van ziekenhuisgevoel. Dit keer dacht ik…kom op, laat je niet gek maken en ga die Bodycharge eens proberen! Ik moet je zeggen…het voelde in het begin een beetje vreemd, maar het resultaat mag er zijn. Natuurlijk last van spierpijn gehad, maar een ander soort spierpijn dan als je een uur aan de gewichten hangt. In 20 minuten moe maar voldaan! In combinatie met personal training werkt Bodycharge perfect om je lichaam in shape te krijgen en te houden, dit alles natuurlijk met het juiste voedingsadvies. Groet, Dennis

testimonial Eliëtte Zomerdijk Bodytec / EMS training Alkmaar
Eliëtte Zomerdijk
Bodytec / EMS training bij BodyCharge

Vijf keer heb ik nu getraind met Bodycharge. Het is een ontzettend leuke training met veel afwisseling en voordat je het weet, zitten de 20 minuten trainen er al weer op. Wel even schrikken, de elektrostimulatie in het begin maar daar wen je snel aan. De oefeningen die je doet zijn veelzijdig en wisselen snel waardoor je niet verveeld raakt. En geloof me, een 20 minuten work-out is echt genoeg! Je voelt echt dat je flink aan de gang bent geweest en spierpijn is verzekerd! Ook doe ik aan personal training waarbij ik merk dat ik door het trainen met bodycharge meer spierkracht heb opgebouwd en, ook een fijne bijkomstigheid, strakkere billen!! Bodycharge is absoluut de moeite waard om een proefles te volgen!