Top

Voordelen van EMS fitness

BodyCharge / Voordelen van EMS fitness

BodyCharge Voordelen

bodycharge ems alkmaar

Bodytec verhoogt de vetverbranding bij het afvallen

Wil je afvallen maar blijft de vetverbranding achter? Heb je alles geprobeerd maar lukt het jou niet? Dan is de Bodytec / EMS fitness bij Bodycharge Alkmaar echt wat voor jou! Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Het vetpercentage wordt verlaagd en je huid zichtbaar verbeterd. Let op: om af te vallen is het noodzakelijk dat, naast de trainingen, de voeding wordt aangepast. Bij BodyCharge kun je tevens begeleiding krijgen van een van onze diëtisten.

Helpt vetpercentage en gewicht verminderen

Val je wel af, maar niet op de juiste plaatsen? Of heb je het idee dat je wel afvalt maar geen vet verliest… Dan is de Bodytec / EMS fitness jouw oplossing. De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijke te bereiken spieren worden getraind. Let op: om af te vallen is het, naast de trainingen, noodzakelijk dat de voeding wordt aangepast. Bij BodyCharge kun je tevens begeleiding krijgen van een van onze diëtisten.

Bodytec verhoogt de conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit

Sta je bovenaan de trap te hijgen en moet je na het trekken van een sprintje op adem komen? Dan is het tijd om aan je uithoudingsvermogen te gaan werken. Met Bodytec /EMS fitness werk je aan je conditie en spierkracht tegelijk. Deze nieuwe trainingsmethode gaat je enorm veel tijd besparen. In 20 minuten wordt gewerkt aan de conditie, het uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Bevordert spiergroei (ook na operaties en blessures)

Na uren zwoegen in de sportschool en nog steeds niet het gewenste resultaat? Probeer dan eens Bodytec / EMS fitness en ervaar het verschil. De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijk te bereiken spieren worden getraind in slechts 20 minuten.

Bodytec vermindert schouder-, rug- en nekklachten

Heb je net als veel Nederlanders last van rugpijn en wil je hier nu eindelijk eens vanaf. Boek dan nu een proefles bij de BodyCharge.

Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec:

 1. 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had
 2. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Zet de eerste stap naar pijnvermindering!

Verbetert de lichaamscontouren (figuurcorrectie)

Ben je niet tevreden over je figuur? Onderzoeken aan de Universiteit van Bayreuth hebben bevestigt dat de Bodytec / EMS fitness zeer effectief is voor het verbeteren van de lichaamscontouren.

Na 6 weken trainen werd het volgende door de proefpersonen bevestigd:

 1. Vrouwen verloren gemiddeld 1,5 cm van hun taille en heupen
 2. Mannen verminderden de buikomvang met 2,3 cm
 3. Bij mannen werd een spieropbouw geconstateerd van 1-2 cm op de benen, bovenarmen en borsten
 4. 87% van de deelnemers waren enthousiast over de zichtbare resultaten en hadden een beter zelfbeeld
 5. 89% voelde zich strakker na de training
 6. mensen met overgewicht verloren gemiddeld 3,5 kilo en 9% lichaamsvet, evenals 6,5 cm in de taille en 2 cm van de omtrek van hun bovenarm, na slechts 13 weken trainen
 7. senioren (ouder dan 65) verloren 6,8% van hun buikvet en 6 cm van hun tailleomtrek met een trainingsfrequentie van 1 x trainen in 5 dagen.

Proeftraining slechts € 17,50

Verbeter je bewegingsniveau met bodytec trainingen

Kom je niet zo makkelijk je bed meer uit, of heb je regelmatig last van stijfheid?
Bodytec / EMS fitness kan jou helpen. De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijke te bereiken spieren wordt getraind. Zet de eerste stap naar een soepeler leven.

Bodytec stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen

De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec / EMS fitnesstraining stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Positieve effecten: gewicht en vet worden gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd. Spieren worden zichtbaar met een betere definitie en stevigheid.

Verhoog je conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit met Bodytec

Sta je bovenaan de trap te hijgen en moet je na het trekken van een sprintje op adem komen? Dan is het tijd om aan je uithoudingsvermogen te gaan werken.
Met de Bodytec / EMS fitness werk je aan je conditie en spierkracht tegelijk. Deze nieuwe trainingsmethode gaat je enorm veel tijd besparen. In 20 minuten wordt gewerkt aan de conditie, het uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Bodytec verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)

Ben je toe aan een stralende huid? De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec / EMS fitness stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Positieve effecten: gewicht en vet worden gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd. Spieren worden zichtbaar, de lichaamscontouren verbeteren en cellulite verminderd of kan worden voorkomen.

Wist je dat de snelste man op aarde ook traint met Bodytec?

Usain Bolt traint met EMS Bodytec! Deze held weet ontzettend veel snelheid op te bouwen met lange passen. Het resultaat is een wereldrecord van 9,58 sec op de 100 meter! Ook vele bekende Nederlanders als Sylvie Meis, Carice van Houten, Halina Reijn, Isa Hoes, Geza Weish, Manuel Broekman zweren bij Bodytec-training.

Bodytec vermindert pijnklachten bij artrose

Heb je net als veel Nederlanders last van artrose en wil je jouw pijnklachten verminderen! Boek dan nu een proefles bij BodyCharge.

Door middel van Bodytec / EMS fitnesstraining kunnen we de spieren versterken met verminderde belasting van de gewrichten. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kunnen bijvoorbeeld de nek-, schouder-, rug-, heup-, knie- en enkelklachten worden verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec:

 1. 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had.
 2. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Bodytec verhelpt bekkenbodem-klachten

Er is niks vervelender dan urineverlies. Bij een niesbui houd je het niet droog of je wordt ermee overvallen op een onverwacht moment. Het is een kwaal die vaker voorkomt dan u denkt. Training met Bodytec / EMS kan incontinentie voorkomen of verminderen door het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit kan al in een paar trainingen. Uit onderzoekstudies van de Universiteit van Bayreuth bleek dat bij de geteste personen:

 1. 75% een verbetering zag bij de incontinentieproblemen.
 2. 33% was zelfs genezen.
 3. Dit na een trainingsperiode van 6 weken.

Versterk je bekkenbodem!

Bodytec bevordert kracht- en reactievermogen (valpreventie bij senioren)

Wilt u eindelijk wel eens resultaat voelen en zien na het sporten. Dan is de Bodytec / EMS fitness training zeer geschikt.

De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijke te bereiken spieren wordt getraind. Hierdoor krijg je een sterker, stabieler lichaam.

Verbetert instabiliteit van enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder en versnelt revalidatie

Door middel van Bodytec / EMS fitness training kan specifiek op het instabiele gewricht de diepe spierlagen getraind worden. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kan de instabiliteit verminderd worden van bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder. Wij behandelen ook bij revalidatie! Bodytec / EMS versnelt het revalidatieproces doordat er gericht wordt behandeld.

Proeftraining slechts € 17,50